„Сблъсък“ обратно на ринга в подкрепа на кампанията „Направи го за България“

“Сблъсък” се завръща ексклузивно, в подкрепа на кампанията на Движение за национална кауза “Направи го за България”.
За първи път след седем години Иван и Андрей се връщат обратно на ринга, за да успокояват страстите по теми, свързани с раждаемостта и родителството.
Теренът на сблъсъците е Sofia Ring Mall и всеки гост на търговския център ще има възможност да ги проследи на живо. Посетителите на мола могат да станат и преки участници в драматичния дебат.
Най-горещата част от споровете ще се излъчва на живо в ефира на „Тази събота“ по bTV, която е медиен партньор на кампанията. Целият сблъсък ще се стриймва във фейсбуук страницата на ДНК – facebook.com/dnknpo .
Първото специално издание е на 25 февруари и започва в десет сутринта. Освен да видят Иван и Андрей, посетителите на Sofia Ring Mall имат възможност да се срещнат с някои от лицата на инициативата и да получат повече информация за нея.
Ексклузивните издания на “Сблъсък” са част от кампанията “Направи го за България” на ДНК и имат за цел да помогнат за справяне с демографската криза.
Част от кампанията е най-голямото кръщене в съвременната история на страната. Всички двойки, заченали след 1 януари 2016-та, могат да се запишат чрез снимка от видеозон, положителен тест за бременност или снимка с вече родено дете.
За всяка споделена бременност ДНК ще дари минимум 1 лев за двойки с репродуктивни проблеми.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *